Maui Fantasy - новий аромат від Брітні Спірс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Maui Fantasy - новий аромат від Брітні Спірс

Maui Fantasy - новий аромат від Брітні Спірс
Джерело:  попкорнnews

Брітні Спірс не втомлюється тішити своїх шанувальників новими ароматами. Останнім оновленням в лінії парфумів від Брітні став Maui Fantasy, презентація якого відбулася буквально днями, передає  попкорнnews.

Для 34-річної Брітні це вже 19-й за рахунком аромат - свою парфумерну лінію вона почала в 2004 році з аромату Curious, який всього за 5 тижнів забезпечив своїй створювачці рекордні $100 млн продажів.

«Завжди, коли у мене є можливість розслабитися і провести час з сім'єю, я їду на Гаваї. Мауї - один з моїх улюблених островів. Я хотіла створити аромат, який дає мені дивовижне відчуття, неначе я знову там - в оточенні красивих квітів і океану», - розповіла Брітні про своє нове творіння.

Аромат Maui Fantasy від Брітні Спірс з'явиться у продажу в кінці січня - він являє собою легку фруктово-квіткову композицію з нотами рожевого грейпфрута, цикламена, пелюсток гібіскуса, квітів апельсинового дерева і маракуї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?