Порошенко назвав основну мету 2016
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко назвав основну мету 2016

Порошенко назвав основну мету 2016
Джерело:  Еспресо

На зустрічі з послами іноземних держав президент України Петро Порошенко назвав основну мету 2016 року для України - досягнення миру в країні. Також Порошенко зазначив, що, на відміну від РФ, Україна дотримується Мінських домовленостей, передає  Эспрессо.TV.


"Поки Росія однією рукою підписувала мирні документи в Мінську, іншою - вона заливала кров'ю українське місто Дебальцеве. Без міжнародного тиску Росія не зупиниться. Тиск повинен продовжуватися, поки Москва остаточно не поховає сокиру війни і не почне поважати суверенітет своїх сусідів", - заявив Петро Порошенко, зазначивши потребу у міжнародній присутності на Донбасі.


Президент також наголосив на неприпустимості відкладання Кримського питання і відзначив важливість запуску міжнародного механізму для деокупації півострова. Порошенко сказав, що 2016 рік є визначальним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?