Вчені: інтроверти не можуть працювати в сучасних офісах
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені: інтроверти не можуть працювати в сучасних офісах

Вчені: інтроверти не можуть працювати в сучасних офісах
Джерело:  Настрій

Згідно з результатами масштабного опитування, робота у відкритих офісах, де одне робоче місце може використовуватися декількома робітниками, влаштовує інтровертів, але глибоко їм не подобається, передає  Настроение.

Добровольці заповнили особистісні опитувальники і відповіли на запитання про офіси. Дослідники з'ясували, що екстраверти були набагато більше задоволені роботою. Так, за словами вчених, зміна умов праці може істотно підвищити продуктивність і рівень задоволеності співробітників роботою.

Фахівці вважають: керівники повинні дозволяти співробітникам зберігати на робочому місці більше особистих речей, навіть якщо в офісі діє система «гарячих столів» чи політика «чистого стола». Крім того, дослідники пропонують розбивати офіси з відкритим плануванням на секції і надавати співробітникам можливість попрацювати в тиші, коли це необхідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?