За минулу добу бойовики 24 рази обстрілювали позиції сил АТО (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

За минулу добу бойовики 24 рази обстрілювали позиції сил АТО (відео)

За минулу добу бойовики 24 рази обстрілювали позиції сил АТО (відео)

Упродовж минулої доби зафіксовано 24 епізоди застосування окупантами зброї. Збройні провокації проти українських воїнів загарбники здійснювали в районі Пісків, Опитного, південніше Авдіївки, а також біля Новгородського, Зайцевого і Майорского, передає прес-центр штабу АТО.


Бойовики знову застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і великокаліберні кулемети.
По опорних пунктах сил АТО неподалік Троїцького, що в Ясинуватському районі Донецької області, бандити продовжили систематично бити з підствольних гранатометів.
"Неспокійно було і на Луганщині. З автоматичних станкових гранатометів противник відкривав вогонь у бік наших позицій неподалік Кримського та Трьохізбенки", - йдеться в повідомленні прес-центру.
З початку цієї доби кремлівські найманці в черговий раз зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів вели вогонь у бік Новгородського, з великокаліберних кулеметів - південніше Авдіївки.
Протягом ночі тихо було тільки на Маріупольському напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?