Гороскоп на середу, 13 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на середу, 13 січня

Гороскоп на середу, 13 січня
Джерело:  online.ua

Риби

До своїх талантів Рибам сьогодні не завадить додати самокритичність і об'єктивність. Зробивши успішний крок і переживши хвилини ейфорії, варто озброїтися стандартами і безжально «повірити алгеброю гармонію». Те, що приносить задоволення і здається правильним вам особисто, може розходитися з вимогами моменту або смаками замовника, виходити за рамки діючих правил. Якщо ви не зробите це самі і вчасно, вас може чекати суворий відгук з боку, догана від начальства або просто розчарування.


Водолій

Водолії виграють, діючи гнучко. Чим більш прямо ви говорите і чините, тим простіше підловити вас на слабкості, неточності або помилці. Сьогодні ви можете отримати прекрасні плоди своєї скрупульозної самовідданої роботи. У початку проблемної ситуації ви побачите вигоду, наприклад, можливість повторити пройдене, закріпити корисний досвід, ліквідувати похибки, які накопичилися, перемогти хворобу. Небажані зайві витрати, операції з великим капіталом, вихід «у світ», вступ до спільноти.


Козеріг

Хороші тенденції дня переважають для Козерогів, мислячих самостійно. Ви можете відчути осяяння, скласти деталі в єдине ціле, прийняти рішення, встановити потрібний контакт, виголосити блискучу промову на захист своїх інтересів. Додатковий позитив подарує діловий успіх, вчасно розкритий секрет, схвалення впливової особи. Якщо ви залежні, недовірливі, не маєте власної думки і твердих переконань, то можете аж до ночі потопати в мріях чи сумнівах, не вірити до кінця собі та іншим.


Стрілець

Стрільці весь день можуть відчувати невпевненість в собі або в близьких людях. Джерелом дискомфорту може стати невизначеність домашньої ситуації, сімейного або цивільного стану. Можливе відчуття сорому чи провини у зв'язку з невиконаним боргом, неякісно виконаною роботою, недотриманням важливих зобов'язань, комплекс неповноцінності у зв'язку з уявними чи реальними недоліками. Зірки підказують, що ви досягнете більшого, якщо перестанете зациклюватися на подібних нав'язливих станах.


Скорпіон

Дії Скорпіонів сьогодні натхненні і вдалі, але віддача може бути не такою, як очікувалося. Ви можете не дочекатися високого гонорару або бурхливої ​​подяки. У любові взаєморозуміння на рівні слів і почуттів може поєднуватися з розбіжністю у низці матеріальних чи моральних питань. Зірки радять вам черпати сили в усвідомленні своїх талантів і можливостей. Можливо, ваші почуття зараз перевіряються на міцність. Якщо погано продається продукт ваших зусиль, варто запустити альтернативний варіант.


Терези

Терези зможуть вирішити частину практичних проблем, наприклад, житлових, або пов'язаних з перебуванням на чужій території. Може відбутися важлива бесіда з начальством, батьками, юристом, впливовою особою. У русі до багатьох інших цілей можливі зриви, відстрочки, вимушені проміжні рішення. Є ймовірність організаційних непогодженостей, запізнень, неякісних послуг. Не виключено, що на компроміс вам належить піти не з іншими, а з собою, що породить невпевненість у собі і своїх планах.


Діва

Дів чекає суперечливий день, в якому все ж буде багато хорошого і приємного. Є умови для ділових і творчих успіхів. Може бути знайдено відмінне рішення для старого завдання, прояснений сумнів. Можливо, ви отримаєте важливу звістку, відбудеться доленосна розмова або зустріч. Джерелом душевного дискомфорту може залишатися недостатня довіра між вами і іншою людиною, відсутність міцної бази для тривалих відносин, невпевненість у загальній безпеці будинку або майна.


Лев

Левам придасться твердий розпорядок дня, а також внутрішня дисципліна душі і духу. Мінливість настроїв, пригнічений страх, неприємні спогади, хиткість спільної позиції знизять вашу впевненість у собі. Можливі сумніви у виборі, в реальній цінності відносин і ідей, вартості товарів і послуг, перспективності проектів. Бажана обережність при розміщенні грошових коштів та проведенні платіжних операцій. Варто уникати сумнівних ситуацій в особистому житті, включаючи інтимну складову.


Рак

День гарний для Раків, зайнятих вільної діяльністю, які працюють на себе. Відмінно проведуть його бізнесмени, незалежні творчі особистості, мандрівники, відпочиваючі. Якщо ви є частиною структури, вам доведеться постійно смикати себе, щоб не порушувати правила. Дії за інструкцією можуть заважати вашу свободу, купірувати політ вашої фантазії. Додатковим баластом може стати нездужання. Можлива об'єктивна необхідність зайнятися здоров'ям, наприклад, пройти медичну комісію.


Близнюки

Близнюки вдало вирішать наболіле питання чи розплутають цілий клубок проблем відразу. З вас можуть бути зняті претензії чи обвинувачення, ви можете бути відновлені в правах. Цьому сприятимуть доброта і поблажливість конкретної особи, в руках якої ваші справи. Однак загальна ситуація дня не відрізняється повною ясністю. Доручення начальства, пропозиції партнерів можуть бути недостатньо чіткими. Доведеться застосувати гнучку тактику, щоб не зачепити впливових людей, не викликати чиюсь заздрість.


Тілець

Тельцям важливо правильно вибирати тактику. В одних ситуаціях доля сама піде вам назустріч, сподіваючись на зустрічне розуміння. В інших від вас буде потрібна пильність, зібраність, диференційований аналіз, відповідальний вибір, готовність піти на свідомі жертви. Настільки ж подвійними можуть виявитися результати дня - наприклад, задоволеність може сусідити з розчаруванням. Щоб підсумковий баланс виявився позитивним, не розраховуйте тільки на себе, співпрацюйте з іншими.


Овен

Ця доба можуть ознаменуватися для Овнів посиленням сумнівів. Навіть у найсміливіших і рішучих представників знаку сьогодні вірогідні приховувані страхи, подвійність у поведінці. Можлива схильність добиватися цілей не прямим, а обхідним шляхом. Не виключена участь в інтризі. Потаємність і облік альтернатив можуть стати необхідною умовою для успіху, якщо ваша діяльність пов'язана зі стеженням, дослідженнями, розкриттям або зберіганням секретів. Може знадобитися візит до лікаря, уточнення діагнозу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?