Електрокар Chevrolet Bolt отримав 200-сильний мотор (5 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Електрокар Chevrolet Bolt отримав 200-сильний мотор (5 фото)

Електрокар Chevrolet Bolt отримав 200-сильний мотор (5 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Американський автовиробник Chevrolet на Детройтському автосалоні представив 200-сильний електрокар Bolt, пише Мотор.
200-сильний електромотор, що розвиває 360 Нм крутного моменту, здатний прискорити хетчбек з місця до 96 км/ год за сім секунд. Максимальна швидкість дорівнює 146 кілометрам на годину.

Двигун живиться від блоку літій-іонних батарей ємністю 60 кіловат-годин, які дозволяють хетчбеку проїхати до 320 кілометрів без підзарядки. Поповнення акумуляторів здійснюється через 7,2-кіловатний пристрій від 240-вольтової домашньої розетки. За 2 години батареї отримають запас енергії, якого вистачить на 80 кілометрів шляху.



Крім того, за додаткову плату можна замовити систему швидкої підзарядки, яка за півгодини забезпечить рівень енергії, еквівалентний 145 кілометрам пробігу.

Для Bolt пропонуватиметься мультимедійний комплекс MyLink з 10,2-дюймовим сенсорним дисплеєм і навігатором, камерою заднього виду, а також супутникова система OnStar і точка доступу Wi-Fi з підтримкою мережі стандарту LTE.



Збірку Chevrolet Bolt, ціни на який починатимуться від 37,5 тисячі доларів, налагодять на підприємстві в передмісті Детройта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?