Sony представила смартфон Xperia Z5 в рожевому корпусі
Категорія
Технології
Дата публікації

Sony представила смартфон Xperia Z5 в рожевому корпусі

Sony представила смартфон Xperia Z5 в рожевому корпусі
Джерело:  3dnews.ru

Японська компанія Sony Mobile представила флагманський смартфон Xperia Z5, який отримав матовий попелясто-рожевий корпус, пише 3Dnews..

«Натхненні фарбами природи дизайнери Sony Xperia знайшли саме той відтінок рожевого кольору, який гармонійно вписується в будь-який стиль і виражає силу і дух часу. Актуальний в усіх сферах життя, цей колір завжди асоціюється з тонким смаком і бездоганним відчуттям стилю», - заявляє розробник.


Нагадаємо, що модель Xperia Z5 оснащена восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 810, 3 Гбайт оперативної пам'яті і 5,2-дюймовим сенсорним дисплеєм формату Full HD (1920 × 1080 пікселів). Місткість флеш-накопичувача становить до 32 Гбайт, існує можливість розширення за рахунок карти microSD.


Апарат несе на борту 23-Мп камеру з матрицею Exmor RS і надшвидким автофокусуванням. Передбачена технологія стабілізації відео SteadyShot з режимом Intelligent Active Mode; можливий запис відео в роздільній здатності 4K. У фронтальній частині розташовується 5-мегапіксельна камера.

Xperia Z5 підтримує роботу в мобільних мережах четвертого покоління LTE. За безпеку відповідає вбудований в кнопку живлення сканер відбитків пальців. Апарат має вологозахищене виконання.


На смартфон інстальована операційна система Android 5.1 (Lollipop)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?