У Детройті представлений оновлений кросовер GMC Acadia (5 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

У Детройті представлений оновлений кросовер GMC Acadia (5 фото)

У Детройті представлений оновлений кросовер GMC Acadia (5 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Американська компанія GMC на автосалоні в Детройті продемонструвала нове покоління кросовера Acadia. Завдяки застосуванню в конструкції полегшених матеріалів споряджена маса моделі зменшилася на 317,5 кілограма в порівнянні з попередником - до 1794 кілограмів, пише Мотор.

Оновлений кросовер став коротше на 182 мм, вже на 90 мм і нижче на 100 мм. Розмір колісної бази скоротився на 162,5 міліметра. Модель більше не пропонуватиметься в восьмимісний версії - для замовлення доступний тільки семимісцевий варіант.

У лінійку двигунів увійшли 2,5-літровий 194-сильний мотор, а також 3,6-літровий агрегат V6 потужністю 310 кінських сил. Обидва двигуни працюють в парі з шестиступінчастим «автоматом».


За замовчуванням кросовер є передньопривідним, повний привід доступний за додаткову плату. Також на ринку буде представлена особлива повнопривідна версія All Terrain, що володіє поліпшеними позашляховими характеристиками.

В якості опціонального оснащення для GMC Acadia доступні система екстреного гальмування і стеження за дорожньою розміткою, автоматичний паркувальник, камера кругового огляду і система автоматичного управління дальнім світлом.

Продажі GMC Acadia 2017 модельного року почнуться в США цієї весни. Ціна поки не оголошена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?