Поліція Бельгії знайшла квартири, в яких жили паризькі терористи
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліція Бельгії знайшла квартири, в яких жили паризькі терористи

Поліція Бельгії знайшла квартири, в яких жили паризькі терористи

Поліція Бельгії ідентифікувала дві квартири і один будинок, де проживали терористи, які вчинили серію нападів в Парижі 13 листопада. Про це повідомила прокуратура країни, передає Європейська правда з посиланням на Reuters.
За даними слідчих, підсумовуючи результати свого розслідування, на початку вересня терористи орендували квартири в Брюсселі та Шарлеруа. На початку жовтня вони також орендували будинок у містечку Овле, що в 55 кілометрах на південь від Брюсселя. Нерухомість була здана в оренду на рік, за неї терористи сплатили готівкою, надавши фальшиві посвідчення особи.
Як заявили в прокуратурі, в квартирі в Брюсселі було знайдено ДНК терориста-смертника Білала Хадфі. У приміщенні в Шарлеруа знайшли матраци, а також відбитки пальців Хадфі і Абдельхамід Абауда, ліквідованого під час спецоперації в Сен-Дені.
Слідчі також виявили, що автомобіль Seat Leon, який використовувався терористами, зупинявся біля будинків у Шарлеруа і Овле. Ще один автомобіль BMW, орендований ісламістами, зупинявся біля всіх трьох будинків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?