У Москві знайдений мертвим опозиційний публіцист
Категорія
Події
Дата публікації

У Москві знайдений мертвим опозиційний публіцист

У Москві знайдений мертвим опозиційний публіцист

У Москві у своїй квартирі було знайдено мертвим російського політолога і опозиційного публіциста Володимира Прибиловського. Про це повідомив його колега і співавтор, історик Юрій Фельштинський на своїй сторінці в Facebоok.
"Мені щойно повідомили, що мій співавтор по книзі "Корпорація: Росія і КДБ за часів президента Путіна" був знайдений мертвим у своїй квартирі в Москві", - написав він.
Колега опозиційного публіциста додав, що наразі не має в своєму розпорядженні ніякої додаткової інформації.
Володимир Прибиловський - російський публіцист, перекладач, президент інформаційно-дослідницького центру «Панорама», лідер руху «Субтропічна Росія». Він брав активну участь у громадському житті РФ в 90-х роках, в 2000-х став відомий як засновник і керівник інтернет-видання "Антикомпромат".
У 2007 році проти нього завели кримінальну справу за статтею про розголошення інформації, що становить державну таємницю, в його квартирі співробітники ФСБ провели обшук. Через два роки справу було закрито.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?