Приходько розповіла про пісню, яку готує для "Євробачення"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Приходько розповіла про пісню, яку готує для "Євробачення"

Приходько розповіла про пісню, яку готує для "Євробачення"
Джерело:  День

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася деякими подробицями про композицію, з якою планує виступити на "Євробаченні 2016", пише День.
Так цього разу зірка хоче виступити з романтичною піснею Free now, яка надихає людину на нові звершення і сміливі кроки.
"Це пісня про свободу. Свободу від усього, що гальмує, тягне людину до помилок минулого. Свобода - це крок, це вибір, це поштовх до нових відкриттів і можливостей, - пояснює Настя. - Пісня Free now народжувалася нелегко. Це був мій дебют з Шушан як автора і виконавця. Працювали і вдень і вночі. У підсумку народилося дві версії пісні - українською та англійською мовами. Цей твір - моє досягнення", - розповіла Приходько.
Зауважимо, що автором музики до треку Насті стала одна з найяскравіших композиторів Вірменії Шушан Саргсян. Слова композиції написав Микола Бровченко, який є автором різномовних текстів пісень, що входять до репертуару багатьох українських і зарубіжних виконавців.
Ще один секрет про пісню Приходько, - в ній звучатиме дуже рідкісний вірмено-курдський духовий інструмент блул. Оригінальну композицію на ньому виконав відомий блуліст Аваг Маргарян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?