У Мережі з'явилися рендери ZTE Nubia Z11
Категорія
Технології
Дата публікації

У Мережі з'явилися рендери ZTE Nubia Z11

У Мережі з'явилися рендери ZTE Nubia Z11
Джерело:  3dnews.ru

У Мережі з'явилися рендерні знімки флагманського смартфона ZTE Nubia Z11, який отримає безрамковий дизайн, пише 3Dnews.

Передбачається, що 5,2-дюймовий смартфон отримає чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 820 з тактовою частотою до 2,2 ГГц, графічний контролер Adreno 530, модем X12 LTE, 4 Гбайт ОЗУ і флеш-накопичувач об'ємом до 128 Гбайт. В якості операційної системи буде спочатку застосовуватися Android 6.0 Marshmallow з фірмовим інтерфейсом NubiaUI.

Судячи з представлених зображень, під сенсорним дисплеєм розташується кругла «домашня» кнопка. На задній стороні можна виявити дактилоскопічний сенсор для ідентифікації користувачів за відбитками пальців.


Крім того, йдеться про подвійну основну камеру з подвійним світлодіодним спалахом. Потрібно відзначити, що у ZTE вже є досвід випуску пристроїв з подібною конфігурацією камери: зокрема, такий блок застосовується в моделі Axon.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?