Укртранснафта планує ремонтні роботи
Категорія
Економіка
Дата публікації

Укртранснафта планує ремонтні роботи

Укртранснафта планує ремонтні роботи

У 2016 році Укртранснафта проведе модернізацію одного з найбільших у світі систем нафтопроводів - Дружба. Через сильне зношування і поганий технічний стан буде замінено 68 км нафтопровода. Про це повідомляє ЛІГА.net з посиланням на прес-службу компанії.
Модернізація нафтопроводу Дружба обійдеться приблизно в 650 млн грн. Також планується заміна 4 нафтоперекачувальних насосів і 9 електродвигунів.
Нафтопровід Дружба - найбільший у світі магістральний нафтопровід. Побудований ще в 1960 році для того, щоб доставляти нафту з Волгоуральського нафтогазоносного району (РФ) в Східну Європу.
До системи входить 8900 км трубопроводів, 46 насосних станцій, 38 проміжних насосних станцій, резервуарні парки яких вміщають 1,5 млн кубометрів нафти. Нафтопроводом щорічно експортується понад 60 млн тонн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?