Ціни на нафтопродукти можуть зменшитися - Яценюк
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафтопродукти можуть зменшитися - Яценюк

Ціни на нафтопродукти можуть зменшитися - Яценюк

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що потрібно знизити ціни на нафтопродукти на автозаправних станціях, і виробити формулу ціноутворення на ці продукти, пише Українська правда.
Ціни на нафту в світі впали до 30 доларів. "А заправки поки що стоять на тих цінових параметрах, на яких стояли місяць тому", - зазначив він.
Він також закликав Антимонопольний комітет "напрацювати формулу ціноутворення на нафтопродукти в залежності від ціни на нафту на світових ринках".
"Це не адміністративний тиск, мова йде про виключно економічні передумови зменшення вартості нафтопродуктів на автозаправних станціях", - зазначив він.
"Уже сьогодні ми бачимо можливість для певного зменшення цін на нафтопродукти на автозаправних станціях. Тут немає адміністративного тиску", - зазначив він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?