Неймара зобов'язали з'явитися в суд для дачі свідчень
Категорія
Спорт
Дата публікації

Неймара зобов'язали з'явитися в суд для дачі свідчень

Неймара зобов'язали з'явитися в суд для дачі свідчень
Джерело:  Associated Press

Національний суд Іспанії наказав Неймару з'явитися на засідання для надання свідчень у розслідуванні ймовірних порушень, пов'язаних з його трансфером в «Барселону», повідомляє AP.
Суд каже, що батьки Неймара, а також колишній президент "Барселони" Сандро Россель і нинішній президент Жозеп Бартомеу теж постануть перед суддею. Бразильський нападник даватиме свідчення 2 лютого.
Національний суд торік відхилив прохання Неймара припинити розслідування порушень. Суд розглядає скарги бразильської інвестиційної групи, яка стверджує, що їм було заподіяно шкоду, коли фінансово «Барселона» і Неймар нібито приховали реальну плату за передачу гравця з бразильського клубу Сантос в 2013 році.
Скарга зроблена в червні інвестиційною групою DIS, яка назвала Неймара, його батька і «Барселону» в якості обвинувачуваних, поряд із Росселем і Бартомеу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?