Майже 36000 іноземців більше не зможуть відвідувати Туреччину
Категорія
Світ
Дата публікації

Майже 36000 іноземців більше не зможуть відвідувати Туреччину

Майже 36000 іноземців більше не зможуть відвідувати Туреччину

Майже 36000 людей зі 124 країн світу внесені до списку тих, кому заборонений в'їзд до Туреччини. Причина такого рішення криється в тому, що всі ці люди підозрюються в причетності до терористичних організацій, у тому числі і Ісламської держави, повідомляє УНІАН з посиланням на Росбалт.
"У рамках боротьби з тероризмом з початку конфлікту в Сирії затримано 3 318 чоловік, 847 заарештовано. Більшість з них іноземці. На сьогоднішній день заборону на в'їзд до Туреччини накладено на 35970 чоловік зі 124 країн, з них 387 осіб - громадяни Німеччини. 2 894 людини з 92 країн депортовані, з них 94 громадянина ФРН", - повідомив глава МВС Туреччини Ефкан Ала під час спільної прес-конференції з главою МВС Німеччини Томасом де Мезьєром, який прибув до Туреччини у зв'язку з терактом в Стамбулі.
Також Ала подякував владі Німеччини за тісну співпрацю в боротьбі з тероризмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?