Медведчук розповів про деталі обміну полоненими
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведчук розповів про деталі обміну полоненими

Медведчук розповів про деталі обміну полоненими
Джерело:  NV

Головним предметом обговорення на засіданні гуманітарної підгрупи тристоронньої контактної групи в середу, 13 січня, в Мінську буде звільнення незаконно утримуваних бойовиками в Луганській і Донецькій області військових і цивільних осіб, передає Новое время.
Про це заявив учасник гуманітарної підгрупи Віктор Медведчук.
"Сьогодні в Мінську одним з головних питань як для гуманітарної підгрупи, так і для Тристоронньої контактної групи буде обмін незаконно утримуваних осіб... Оскільки питання їх обміну вкрай ускладнилося, нами напередодні великого православного свята Різдва, виходячи з гуманітарних міркувань і з метою якнайшвидшого повернення цих людей додому, було зроблено пропозицію, згідно з якою ми готові віддати 36 осіб, обмінявши їх на 25, які повинні бути передані українській стороні. Проведення цього обміну буде головним предметом обговорення на засіданні гуманітарної підгрупи, і ми до такого обміну готові в будь-який час", - повідомив Медведчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?