50 відтінків 6 раз номіновані на антипремію "Золота малина"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

50 відтінків 6 раз номіновані на антипремію "Золота малина"

50 відтінків 6 раз номіновані на антипремію "Золота малина"
Джерело:  попкорнnews

За традицією, напередодні церемонії вручення "Оскара", проводиться церемонія вручення антипремій "Золота малина". У цьому році фільм 50 відтінків сірого побив усі рекорди і був номінований на отримання 6 антипремій, передає  попкорнnews.

Разом з ним у списку найгірших лідирують чергова комедія Адама Сендлера - «Пікселі», а також «Піднесення Юпітер» і комедія «Товстун проти всіх». Ці фільми також отримали по 6 номінацій на «Золоту малину».

«П'ятдесят відтінків сірого» номінували в категоріях «Найгірший фільм», «Найгірший актор» (Джеймі Дорнан), «Найгірша актриса» (Дакота Джонсон), «Найгірший режисер» (Сем Тейлор-Джонсон), «Найгірший екранний дует» (Дорнан і Джонсон відповідно), «Найгірший сценарій».

Разом з вищезазначеними фільмами за антипремію «Золота малина» в категорії «Найгірший фільм» боротиметься ще один лідер за кількістю номінацій - провальна «Фантастична четвірка», номінована в 5 категоріях.

Джонні Депп і Руні Мара, які цілком можуть отримати номінацію на «Оскар» 2016, також претендують на «Золоту малину» - за ролі у фільмах «Мордекай» і «Пен: Подорож в Нетландію» відповідно.

Найпочесніша премія - Razzie Redeemer Award, яка присуджується колишнім «невдахам», які зуміли знову довести свою «профпридатність» - може дістатися цього року Елізабет Бенкс, Уїллу Сміту або Сильвестру Сталлоне.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?