Гороскоп на четвер, 14 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на четвер, 14 січня

Гороскоп на четвер, 14 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Риби можуть покластися на своє чуття, але для більшої об'єктивності непогано подивитися на себе і чужими очима. У шлюбі і партнерстві, у відносинах учень-учитель ви здатні інтуїтивно зайняти вдалу, психологічно вірну позицію. Для гармонії спілкування та рівноваги інтересів корисний діалог, який ви цілком можете майстерно спровокувати. Бажано вести його із залученням дохідливої яскравої аргументації, участю третьої незалежної особи, або посиланням на об'єктивне незалежне джерело.


Водолій

Водолії можуть стати менш раціональними, але не втратять здатності критично мислити. Імпульс корисним ідеям і практичним роздумам може дати уява. Для цього не завадить ненадовго поринути у світ, створений своїми або чужими фантазіями. Сьогодні добре працювати з особистим "банком спогадів», з тонкими відчуттями, смаковими пристрастями. Найвдаліші придбання будуть зроблені інтуїтивно. У ділових питаннях можлива схильність діяти в обхід існуючих правил і стандартів.


Козеріг

Козероги сьогодні чуйні і сприйнятливі. Ці якості можуть бути спрямовані як зовні, так і внутрішньо. У першому випадку ви станете тонким спостерігачем, слухачем, читачем, будете жадібно вбирати враження і знання, опинитеся відмінним консультантом. У другому ваша увага може бути направлена на самопізнання, вивчення глибоких шарів власної психіки і закономірностей особистої долі. Можливе важливе відкриття, знакове рішення або звістка. Небажана нудна робота, наприклад, калькуляція.


Стрілець

День допомагає Стрільцям дізнатися правду про інших, або зізнатися в чомусь самим собі. Пролити світло на затемнені області свідомості може відкриття, звістка, осяяння, вирішення фінансового, юридичного або організаційного питання. Можливо, ви отримаєте інформацію, після якої марний обман. Є передумови для конструктивного спілкування з близькими людьми, для обговорення житлових нюансів, сімейних таємниць, філософських проблем, духовних явищ. Можливий сильний інтерес до психології, музики, містики.


Скорпіон

Скорпіонів чекає інформативний день, пов'язаний з поїздками, спілкуванням, навчанням. Є умови для зізнань, приватних зустрічей, обговорення альтернатив і делікатних тим, дослідження підоснови того чи іншого явища. Можна надолужити згаяне в роботі творчого чи інтелектуального плану, отримати додаткові відомості або враження, заглибитися в цікаві нюанси, врахувати різноманітні психологічні тонкощі. Скорпіонам-батькам варто звернути увагу на навчання та духовні орієнтири дітей.


Терези

Терезам не варто відкладати прояснення деталей у важливому питанні. Це можуть бути домашні, службові чи інші обов'язки, територіальні та житлові права, уточнення і доповнення медичних рекомендацій. У договорах на надання послуг небажані пункти, які потрібно читати «між рядків». Також зірки не радять вам вибирати цей день для ключових дій і починань. Реалізація ваших планів і благих намірів може опинитися в занадто великій залежності від зовнішніх обставин, явних чи прихованих.


Діва

У Дів зростає потреба в довірчому діалозі. День підходить для спілкування з людьми, зобов'язаними за родом діяльності зберігати «таємницю сповіді» (лікарем, психологом, адвокатом). У ролі сповідника може виступити партнер по шлюбу, родич або інша близька людина. Дівам-батькам не варто упускати шанс відверто поговорити з дітьми. Небажана балакучість при контактах з малознайомими і випадковими співрозмовниками, а також з тими, хто не проти маніпулювати вашими почуттями або свідомістю.


Лев

Леви зможуть оминути пастку, з честю і без особливих втрат вибратися з сумнівній ситуації. У складній заплутаній обстановці вдасться уникнути найгіршого, компенсувати зовнішні невдачі моральним задоволенням, отриманими знаннями, внутрішнім осяянням. День підходить для закриття чергових дверей у минуле. Можлива підвищена сентиментальність, вразливість. Може принести користь читання старих записів, медитація, проведення психологічних технік (наприклад, написання «невідправлених листів»).


Рак

Раки можуть покластися на чуття, везіння, захист згори. Можливо, ви будете в чомусь розчаровані, але вам вдасться отримати найважливіше і при цьому «зберегти обличчя». Сьогодні вас може вести по життю надія, інтуїція, творчий підйом, глибока віра. Будуть продуктивними контакти з людьми здалеку, авторитетними персонами. День підходить для відновлення партнерських відносин, психологічної чи іншої реабілітації, навчання, духовних і наукових пошуків, подорожі по забутих місцях, узгодження інтересів.


Близнюки

Близнюкам зірки радять не зупинятися на середині шляху і не зневірятися, якщо щось не виходить. Якщо ви не опускаєте руки, в критичну хвилину доля кине вам рятувальне коло. З'явиться людина, що захищає ваші інтереси, або знайдеться пункт закону, що дозволяє витлумачити ситуацію на вашу користь. Позитивну роль може зіграти ваша передбачливість, звичка вести паралельні справи або підтримувати декілька контактів, а у фінансовому плані - «не класти всі яйця в один кошик».


Тілець

Тельці зможуть розібратися з заплутаним питанням, що йде корінням в минуле. Інтуїція підкаже, від чого відмовитися, а що зберегти для майбутнього. Можливо, знайдеться пропажа, або вдасться відновити втрачене (документ, контакт). Можна звернутися до старого друга або авторитетної особи за мудрою порадою, підключитися до потрібного інформаційного джерела. Продуктивний день для викладачів, учнів, дипломників, для видавців, юристів, для всіх, чия робота пов'язана зі словом, спілкуванням, подорожами.


Овен

Овнам не варто активно прагнути на передній план. Сьогодні можна довести до кінця таємну справу, отримати додаткові відомості, виявити закономірності. Відповідний день для читання, роздумів, досліджень, приватних консультацій, відвідування закритих установ, нарад з приватних питань. Хороший ефект дасть спілкування з особистим викладачем, репетитором, психологом, юристом. При емоційних і ментальних проблемах корисно попрацювати з особистим несвідомим, пам'яттю, асоціативними рядами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?