Subaru Levorg візьме участь у BTCC
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Subaru Levorg візьме участь у BTCC

Subaru Levorg візьме участь у BTCC
Джерело:  Мотор.ru

Японський автовиробник Subaru уклав контракт з приватною командою BMW, яка є чинним чемпіоном серії BTCC. Пілоти Джейсон Плейт і Колін Таркінгтон виступатимуть на гоночних універсалах Subaru Levorg, пише Мотор.

«Ми дуже раді початку співпраці з BMR. Незважаючи на те, що Levorg оснащений знаменитою системою повного приводу Subaru, цю машину для відповідності правилам BTCC можна легко зробити задньоприводною. Не терпиться побачити, як вона проявить себе в чемпіонаті», - заявив керуючий директор британського відділення Subaru Пол Танікліфф.

Гоночна версія Levorg, відповідно до правил чемпіонату, збереже під капотом турбовану дволітрову «четвірку». В результаті доопрацювань потужність агрегату підвищиться з 300 до 350 кінських сил. Офіційні технічні характеристики поки не розкриті, команда готуватиме машини до старту протягом двох місяців.

Виступати на техніці Subaru за BMR будуть діючі пілоти команди Джейсон Плейт і Колін Таркінгтон, дворазові чемпіони BTCC. Інших пілотів колектив назве ближче до старту чемпіонату.

Subaru Levorg стане третім універсалом в історії BTCC. До цього машина з таким же типом кузова, Volvo 850, виступала в чемпіонаті 1994 року. У 2014 році в британському Турингу дебютував універсал Honda Civic.

Чинним чемпіоном BTCC є пілот Honda Гордон Шедден. Залік виробників за підсумками минулого сезону виграла «Хонда», а першість команд - BMR. Черговий сезон чемпіонату розпочнеться 22 березня на трасі в Донінгтоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?