Столицю Індонезії струснули вибухи і стрілянина
Категорія
Події
Дата публікації

Столицю Індонезії струснули вибухи і стрілянина

Столицю Індонезії струснули вибухи і стрілянина
Джерело:  BBC

Серія вибухів сталася в столиці Індонезії Джакарті, з триваючими обстрілами, звітами про подальші вибухи і, щонайменше, шість убитих, кажуть поліцейські, передає BBC News.
Атака почалася з вибухів біля торгового центру Sarinah в Джакарті, з подальшими більше години перестрілками і повідомленнями про подальші вибухи, які продовжують надходити.
Вибухи і стрілянина відбулися в кафе Starbucks і в торговому центрі поряд з офісами ООН. В одному випадку, за словами очевидців, троє нападників увійшли в кафе Starbucks поруч з декількома посольствами, стався вибух, після чого був відкритий вогонь.
На вулицях столиці зараз патрулюють озброєні поліцейські снайпери і броньовані транспортні засоби. Поліцейські кажуть, що, принаймні, четверо підозрюваних загинули. Залишається неясним, хто відповідальний за напад. Поліція Джакарти попереджала про можливість нападів в країні, кажучи, що це тільки питання часу.
Президент Джоко Відодо закликав до спокою, але засудив "терористичний акт".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?