Упродовж двох тижнів упадуть ціни на бензин - Міненерго
Категорія
Економіка
Дата публікації

Упродовж двох тижнів упадуть ціни на бензин - Міненерго

Упродовж двох тижнів упадуть ціни на бензин - Міненерго

У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості домовилися про падіння цін на паливо впродовж двох тижнів, повідомляє УНІАН з посиланням на міністерство.
«Ціни на світлі нафтопродукти повинні відреагувати на різке падіння нафти протягом наступних двох тижнів... Про це домовилися сьогодні (13 січня, - Ред.) на нараді міністр енергетики Володимир Демчишин і ключові нафтотрейдери», - сказано в повідомленні Міненерговугілля.
Також повідомляється, що за участю Мінекономіки, ДФС і НБУ була створена консультаційно-аналітична група для регулярної публікації індикативних цін на паливо і його структуру у відкритих джерелах.
Як повідомлялося раніше, міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин заявив, що ціна на бензин в Україні завищена мінімум на гривню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?