BMW M3 и M4 отримали спортпакет Competition Package
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

BMW M3 и M4 отримали спортпакет Competition Package

BMW M3 и M4 отримали спортпакет Competition Package
Джерело:  Мотор.ru

Баварський автовиробник BMW представив спортпакет Competition Package, який призначений для моделей M3 і M4. Завдяки доопрацюванням віддача мотора «зарядженого» седана і купе збільшилася до 450 кінських сил, пише Мотор.

Продуктивність трилітрової твін-турбо «шістки» зросла на 19 кінських сил. У поєднанні з семиступінчастим «автоматом» двигун дозволяє M3 і M4 набирати першу "сотню" за чотири секунди - на 0,1 секунди швидше стандартних седана і купе.

Кабріолет M4 Convertible прискорюється з місця до ста кілометрів на годину за 4,3 секунди (звичайний варіант - за 4,4 секунди). Всі версії, укомплектовані шестидіапазонною «механікою», теж стали на 0,1 секунди швидше.

Пакет Competition Package включив вдосконалену адаптивну підвіску з новими пружинами, амортизаторами і стабілізаторами поперечної стійкості. Оптимізації також піддалися активний задній диференціал і система стабілізації. Нарешті, фахівці перенастроїли драйверські режими Comfort, Sport і Sport +.

Седан і купе отримали спортивну випускну систему з чорними хромованими патрубками і більш вираженим звучанням, особливі 20-дюймові алюмінієві колісні диски, а також полегшені спортивні M-сидіння.
Вартість спорт-пакета для M3 і M4 поки не повідомляється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?