Перевіряти і ремонтувати лічильники повинні безкоштовно - Нафтогаз
Категорія
Економіка
Дата публікації

Перевіряти і ремонтувати лічильники повинні безкоштовно - Нафтогаз

Перевіряти і ремонтувати лічильники повинні безкоштовно - Нафтогаз

Комунальники повинні перевіряти і ремонтувати лічильники безкоштовно, повідомляє Нафтогаз України на своїй сторінці в Facebook.
"Повірка та ремонт лічильників на газ, тепло і електрику повинні відбуватися за рахунок комунальників, які тепер відповідають за своєчасність повірки, стежать за термінами проведення, повинні письмово повідомити споживача про терміни проведення повірки", - йдеться в повідомленні.
З 1 січня 2016 року набув чинності новий закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність», згідно з яким повірка, обслуговування та ремонт засобів вимірювальної техніки, яка є власністю фізичних осіб, здійснюються за рахунок суб'єктів господарювання, які надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання.
Також відповідальність за своєчасне проведення періодичної повірки, обслуговування і ремонту лічильників, які стоять у квартирах мешканців, покладається на комунальні служби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?