Після атак в Джакарті Малайзія підняла рівень тривоги
Категорія
Світ
Дата публікації

Після атак в Джакарті Малайзія підняла рівень тривоги

Після атак в Джакарті Малайзія підняла рівень тривоги
Джерело:  Associated Press

Глава національної поліції Малайзії Халід Абу Бакр сказав, що попередження про небезпеку було піднято на найвищий рівень після смертельних атак в Джакарті, передає AP.
Бакар каже, що був збільшений контроль безпеки в громадських місцях, таких як торгові центри і основні туристичні точки, "в той час як додаткові запобіжні заходи здійснюватимуться в прикордонних районах, щоб запобігти можливому проникненню терористів".
Влада Малайзії затримала більше 150 підозрюваних, пов'язаних з Ісламською державою, протягом останніх двох років, у тому числі тих, хто, як стверджується, готує напади в стратегічних областях Куала-Лумпура. У вересні минулого року посольство США попередило про потенційну терористичну загрозу на популярній торговій вулиці та прилеглих районах міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?