Росавіація знайшла неточності в доповіді Міжнародної комісії з MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

Росавіація знайшла неточності в доповіді Міжнародної комісії з MH17

Росавіація знайшла неточності в доповіді Міжнародної комісії з MH17
Джерело:  Дощ

У звіті голландської сторони про катастрофу малайзійського Боїнга-777 рейсу MH17 є шість недостовірностей. Про це заявили в Росавіації в четвер, 14 січня, передає Дождь.
У листі йдеться, що у звіті була невідповідність наведених у звіті характеристик пробоїн, які утворюються при вибуху ракети типу 9H314M. Росавіація вважає, що наведене в доповіді просторове положення ракети щодо літака в момент його поразки не відповідає характеристикам осколкового поля накриття на фрагментах літака.
Крім того, в Росавіації вважають, що точки підриву бойової частини не відповідають орієнтації ракети в просторі.
«Як наслідок цього, неправильно оцінений можливий район запуску ракети», - йдеться у звіті, який був опублікований 13 жовтня Міжнародною комісією про катастрофу Боїнга. У ньому говорилося, що рейс MH17 був збитий ракетою з Бука серії 9М38 з бойовою частиною 9М314М.
Як повідомляв ONLINE.UA, родичі загиблих в авіакатастрофі Boeing 777 рейсу MH17 закликали прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте почати глобальну кампанію, щоб отримати радіолокаційні зображення, які можуть допомогти визначити, хто випустив ракету в літак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?