На зміну кросоверу Renault Koleos прийде Maxthon (5 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

На зміну кросоверу Renault Koleos прийде Maxthon (5 фото)

На зміну кросоверу Renault Koleos прийде Maxthon (5 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Французька компанії Renault працює над флагманським кросовером Renault Maxthon, який повинен замінити Koleos.
Ілюстратор видання підготував рендери майбутнього вседорожника. У вигляді новинки художник відобразив риси останніх моделей «Рено» - компактного кросовера Kadjar, хетчбека Megane четвертого покоління, мінівена Espace п'ятого покоління і нового седана Talisman. Крім того, раніше зовнішність Maxthon була частково розсекречена на знімках тестового прототипу.
Раніше повідомлялося, що новинка буде побудована на модульній платформі CMF альянсу Renault-Nissan, яка також використовується Nissan Qashqai і X-Trail. Довжина автомобіля складе п'ять метрів, що довший X-Trail приблизно на 360 міліметрів. В якості опції новинка отримає третій ряд сидінь.
Імовірно, в лінійку двигунів увійде дизельний агрегат 1.6 потужністю 160 кінських сил, а також бензиновий мотор такого ж об'єму, що видає 150 кінських сил. Не виключена і поява топової 200-сильної версії цього мотора.
Дебют Renault Koleos першого покоління відбувся в 2008 році. У 2011 і 2013 роках був проведений рестайлінг моделі.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?