Медики стверджують, що процес старіння - це хвороба
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Медики стверджують, що процес старіння - це хвороба

Медики стверджують, що процес старіння - це хвороба
Джерело:  Ортодокс

Група фахівців стверджує, що процес старіння - це хвороба, яка потребує своєчасного лікування. Науковці з компанії під назвою Insilico Medicine реалізували унікальний у своєму роді експеримент, підсумок якого здивував усіх лікарів, пише Orthodox.
З'ясувалося, що на сьогоднішній день світ потребує створення більш зручною і докладної класифікації процесів, пов'язаних з організмом людини. Результати нових проектів опубліковані в журналі під назвою Frontiers in Genetics.
Автори досліджень наполягають на внесенні відповідних змін до Міжнародного статистичного класифікатора хвороб і проблем, що стосуються здоров'я чоловіків і жінок.
Генеральний директор компанії Алекс Жаворонков спільно зі своїми колегами провів кілька комплексних спостережень і проектів, після чого медиками були зафіксовані прецеденти для пояснень процесу старіння як хвороби.
З погляду геронтологів, демографів та інших фахівців, нова ініціатива є досить суперечливою.
Зрештою лікарі згодні, що класифікація старіння як хвороби допоможе спрямувати ресурси на здійснення комплексних досліджень, необхідних для зниження наслідків від патологічних процесів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?