Порошенко підтвердив свою зустріч із Гризловим
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко підтвердив свою зустріч із Гризловим

Порошенко підтвердив свою зустріч із Гризловим
Джерело:  online.ua

Петро Порошенко визнав, що зустрічався з усіма представниками Тристоронньої контактної групи, в тому числі і з представником РФ Борисом Гризловим. Про це президент України повідомив під час своєї першої в 2016 році прес-конференції в четвер, 14 січня, повідомляє ONLINE.UA.
За словами глави держави, завдання Мінської групи ускладнюються тим, що порядок денний мав бути вичерпаний в грудні 2015 року.
"Тому напередодні зустрічі в Мінську, в тому числі і у мене була зустріч з представниками Тристоронньої контактної групи, щоб, по-перше, твердо підкреслити незмінність української позиції - Україна вимагає чіткого визначення дат, коли і що ми робимо. Я підкреслюю, що я зустрічатимусь із ким завгодно, щоб повернути українських героїв - Савченко, Сенцова, українських заручників з окупованих територій і РФ, забезпечити режим повної тиші і припинити обстріл українських позицій", - сказав Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?