Авіація РФ і ВПС Сирії вперше здійснили спільний виліт
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіація РФ і ВПС Сирії вперше здійснили спільний виліт

Авіація РФ і ВПС Сирії вперше здійснили спільний виліт
Джерело:  YouTube

Винищувачі МіГ-29 сирійських ВПС прикрили російські штурмовики Су-25 при виконанні бойового завдання зі знищення інфраструктури терористів в Сирії. Про це повідомили в Міноборони РФ.
"Екіпажі літаків Су-25 повітряно-космічних сил ЗС Росії і літаків МіГ-29 Військово-повітряних сил САР виконали спільне бойове завдання в небі над Сирією. Пара винищувачів МіГ-29 здійснила прикриття в повітрі російських штурмовиків, які завдавали ударів по об'єктах інфраструктури терористів", - йдеться в повідомленні відомства.
У Міноборони також заявили про те, що сирійські винищувачі здійснили зліт з аеродрому базування і в призначеному районі зустріли штурмовики РФ, які злетіли з аеродрому «Хмеймім», після чого здійснювали супровід і прикриття штурмовиків упродовж всього польоту до району завдання ударів і назад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?