Україна вживе заходів для боротьби із загрозою тероризму - МЗС
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна вживе заходів для боротьби із загрозою тероризму - МЗС

Україна вживе заходів для боротьби із загрозою тероризму - МЗС

Представники Міністерства закордонних справ України рішуче заявили про своє засудження стосовно терористичних актів, що відбулися в останні дні в ряді країн світу, а також про свою готовність вжити заходів для припинення проявів тероризму в майбутньому, передає  урядовий портал.


Терористичні акти в Туреччині, Камеруні, Афганістані, Пакистані та Індонезії призвели до загибелі і поранення безневинних людей. У зв'язку з цим, МЗС заявило, що, як непостійний член Ради Безпеки ООН, Україна вживе заходів для активізації зусиль міжнародного співтовариства в системній боротьбі з терористичною загрозою.


На думку МЗС, забезпечення реального, а не декларативного співробітництва держав і взаємна допомога їх правоохоронним органам у попередженні фінансування тероризму, - запорука подолання цього явища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?