Україна не вийде з кризи без зацікавленості українців в розвитку - Зубко
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна не вийде з кризи без зацікавленості українців в розвитку - Зубко

Україна не вийде з кризи без зацікавленості українців в розвитку - Зубко

На думку Геннадія Зубка, - тільки зацікавленість суспільства громадян України у створенні нових робочих місць, залученні інвестицій, організації енергоефективності підприємств і зменшенні своїх витрат може дати поштовх до розвитку економіки і виходу України з кризи, передає  урядовий портал.


«Сьогодні всі задають одне питання: яким чином можна забезпечити економічне зростання держави. Відповідь одна - тільки децентралізація створює необхідні умови для цього. Іншого шансу вийти з економічної кризи немає», - підкреслив він.


За його словами, кошти, які будуть спрямовані на інфраструктуру, регіональний розвиток і мотивацію суспільства до створення робочих місць, дадуть можливість в 2016 році забезпечити точкове зростання економіки, посприяють розвитку малого та середнього бізнесу.


Геннадій Зубко додав, що зараз Мінрегіон розробляє стратегії регіонального розвитку. Найближчим часом буде представлена ​​загальна стратегічна карта, що відобразить спільне бачення розвитку країни, інфраструктури, формування перспективних планів та громад.


Нагадаємо, що спікер Верховної ради Володимир Гройсман також  обіцяв боротися за децентралізацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?