Прокуратура розслідує смерті від грипу в Краматорську
Категорія
Культура
Дата публікації

Прокуратура розслідує смерті від грипу в Краматорську

Прокуратура розслідує смерті від грипу в Краматорську

Прокуратура Краматорська відкрила кримінальну справу стосовно смертей 17 людей в Краматорську від грипу, до яких призвела службова недбалість. На даний момент ведеться розслідування. Тим, кого визнають винними в недбалості, загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі, передає  прес-служба Прокуратури Донецької області.

"Встановлено, що в порушення вимог чинного законодавства органами місцевого самоврядування м Краматорська Донецької області не забезпечені належна координація діяльності служб та установ міста з питань боротьби з грипом та надання лікувально-профілактичної допомоги населенню в передепідемічний та епідемічний періоди", - йдеться в повідомленні.

До того ж прокуратура з'ясувала, що для лікувальних установ міста не закупили медичні препарати та обладнання для лікування інфекційних захворювань.

Наголошується, що  17 жителів Краматорська померли від грипу  в період з 26 грудня 2015 по 14 січня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?