Порошенко підписав закон про Державне бюро розслідувань
Категорія
Культура
Дата публікації

Порошенко підписав закон про Державне бюро розслідувань

Порошенко підписав закон про Державне бюро розслідувань
Джерело:  president.gov.ua

В рамках прес-конференції президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про державний бюро розслідувань», висловив зауваження до нього. Крім іншого, він також наголосив на необхідності судової реформи і висловив надії щодо термінів, у які буде здійснено голосування в Раді про її проведення, передає  прес-служба глави держави.

«Закон про державне бюро розслідувань надійшов мені на підпис. Я його підписую, і тим самим починаємо процес, коли слідства у прокуратури вже не буде, і прокуратура буде обмежена лише справою представництва інтересів держави в суді», - сказав Порошенко.

Окремо Президент наголосив на необхідності судової реформи.

«Тому що часто справи, в тому числі і корупційні, знаходяться місяцями і навіть роками в судовому розгляді. А потім вони закриваються, скасовують арешт або домашній арешт », - зазначив Глава держави.

Президент висловив сподівання, що до 2 лютого Верховна Рада проголосує в першому читанні за судову реформу і буде, нарешті, розпочато процес поновлення судової гілки влади.

Нагадаємо, що  Конституційний Суд закінчив розгляд судової реформи у відкритому режимі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?