У 2016 українці повинні відчути роботу антикорупційних органів - Порошенко
Категорія
Культура
Дата публікації

У 2016 українці повинні відчути роботу антикорупційних органів - Порошенко

У 2016 українці повинні відчути роботу антикорупційних органів - Порошенко
Джерело:  president.gov.ua

У прес-конференції Петро Порошенко торкнувся теми боротьби з корупцією, розповівши, що в 2016 році українці повинні відчути результати роботи антикорупційних органів. Сказав, що Україна вже робить перші кроки в цьому напрямку, нагадавши про те, що за корупцію звільнено вже 4000 прокурорів, повідомляє  прес-служба президента.

«Для того, щоб дитина народилася, потрібно дев'ять місяців», - сказав президент і висловив упевненість в тому, що українці зможуть відчути результати роботи антикорупційних органів вже в цьому році.

Глава держави закликав журналістів бути більш активними та відповідальними, брати безпосередню участь у процесах реформування державних установ та зменшенні в них ризиків корупції.

«Давайте спільно допоможемо цій антикорупційній дитині народитися», - підсумував президент.

Також в рамках прес-конференції  Петро Порошенко закликав підприємців підняти українцям зарплати  і розповів, що  Україна змогла подолати залежність від газу РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?