Колір стін в будинку впливає на здоров'я людини
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Колір стін в будинку впливає на здоров'я людини

Колір стін в будинку впливає на здоров'я людини
Джерело:  Ортодокс

Згідно з результатами досліджень вчених з Корнельського університету, загальне самопочуття людини багато в чому залежить від того, в який колір пофарбовані стіни в його будинку. Також вони закликають міняти інтер'єр місця свого проживання, передає  Ортодокс.

Неправильно підібраний колір шпалер та штор здатен вплинути на здоров'я людини, провокуючи розвиток різних хвороб - цукровий діабет, ожиріння, а іноді і онкології.

Червоний або помаранчевий колір стін сприяє підвищенню рівня стресу і провокує неспокійну поведінку, викликає свербіж шкіри. До того ж, яскраві кольори викликають підвищення апетиту і збуджують людський організм, покращують працездатність і підштовхують людину приймати швидкі рішення, тому краще всього вони підійдуть для оформлення робочого кабінету або спортзалу.

Щодо спальні треба відзначити, що оптимальним кольором для її стін стане блакитний. Цей колір дозволяє людині повноцінно відпочити і виспатися.

Партнери, сплячі в кімнатах з бежевими або сірими стінами, рідко займаються сексом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?