Смузі вбивають імунітет

Смузі вбивають імунітет


  |  Наука та медицина   |   Читать на русском
Фото: timeforwoman.ru

Незважаючи на поширену думку про те, що овочеві і фруктові смузі є корисними для здоров’я, результати останніх досліджень вчених говорять про зворотне. Смузі підвищують рівень антиоксидантів в організмі, тим самим, купіруючи негативний ефект вільних радикалів, передає Настроение.

Так, наше тіло в нормальному стані саме виробляє антиоксиданти. Якщо ми споживаємо велику дозу антиоксидантів, то баланс порушується.

Плюс, в смузі досить багато цукру, що небезпечно і для рівня цукру в крові, і для талії.

Експеримент з 10 добровольцями довів: 360 мл баночка смузі провокує зниження рівня антиоксидантів в організмі строком до 24 годин. Точніше, відразу після споживання в їжу смузі рівень антиоксидантів виростав. Але потім — між 4-5 годинами — спостерігалося зниження. У норму рівень приходив лише через добу. По суті, весь цей час організм відчував брак антиоксидантів.


Новини інших ЗМІ

Загрузка...