Смузі вбивають імунітет
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Смузі вбивають імунітет

Смузі вбивають імунітет
Джерело:  Настрій

Незважаючи на поширену думку про те, що овочеві і фруктові смузі є корисними для здоров'я, результати останніх досліджень вчених говорять про зворотне. Смузі підвищують рівень антиоксидантів в організмі, тим самим, купіруючи негативний ефект вільних радикалів, передає  Настроение.

Так, наше тіло в нормальному стані саме виробляє антиоксиданти. Якщо ми споживаємо велику дозу антиоксидантів, то баланс порушується.

Плюс, в смузі досить багато цукру, що небезпечно і для рівня цукру в крові, і для талії.

Експеримент з 10 добровольцями довів: 360 мл баночка смузі провокує зниження рівня антиоксидантів в організмі строком до 24 годин. Точніше, відразу після споживання в їжу смузі рівень антиоксидантів виростав. Але потім - між 4-5 годинами - спостерігалося зниження. У норму рівень приходив лише через добу. По суті, весь цей час організм відчував брак антиоксидантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?