Гвінет Пелтроу розповіла секрети очищення організму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гвінет Пелтроу розповіла секрети очищення організму

Гвінет Пелтроу розповіла секрети очищення організму
Джерело:  попкорнnews

Гвінет Пелтроу розповіла журналістам, що кілька разів на рік проходить процедуру глибокого очищення організму, що, як вона думає, і допомагає їй залишатися молодою і красивою. Актриса поділилася правилами дієти, передає  попкорнnews.

Очищаючу меню від Пелтроу повністю виключає червоне м'ясо, молочні продукти, глютен, кофеїн, алкоголь, картоплю, томати, цукор, білий рис і деякі інші продукти. Спеціальний раціон харчування Гвінет рекомендує поєднувати з активним фізичним навантаженням, йогою і прогулянками на свіжому повітрі.

Актриса рекомендує щодня починати зі спеціального аюрведического чаю, який очищає кров і покращує роботу нирок, шлунку і кишечника. Крім чаю в раціоні Гвінет фруктово-овочеві смузі вранці і ввечері, овочеві салати, страви, приготовані з лосося, бурого рису, курки, гречаної локшини, грибів шиітаке.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?