Безпілотники Google не пройшли випробування
Категорія
Технології
Дата публікації

Безпілотники Google не пройшли випробування

Безпілотники Google не пройшли випробування
Джерело:  Еспресо

Згідно зі звітом, наданим компанією Google, з 341 випробування при управлінні людиною 13 разів використання безпілотного автомобіля могло призвести до аварії. Дана статистика зібрана за період з вересня 2014 до листопада 2015, передає  Еспрессо.TV.


272 інцидент з 341 був пов'язаний з помилкою автономної технології. Інші 69 випадків були більш небезпечними. У цих ситуаціях тест-пілоти брали управління за власної ініціативи. У Google запевняють, що подібні рішення водії могли приймати у зв'язку з неадекватною поведінкою сусідів на дорозі.


Тим не менш, компанія вивчила ці 69 інцидентів, прогнавши зібрані по них дані на симуляторі. Виявилося, що в 13 з цих 69 ситуацій безпілотні автомобілі могли б зіткнутися з машинами або іншими об'єктами. У 10 випадках потенційна аварія могла статися з вини технології Google. Тричі вина б лежала на водіях інших авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?