Трохи про властивості кисломолочних продуктів

  |  Наука та медицина   |   Читать на русском
Трохи про властивості кисломолочних продуктів
Фото: lediplus.ru
Вчені з’ясували, що білок низин, що виділяється при згортанні молока, здатний вбити ракові пухлини і бактерії, стійкі до антибіотиків. Це підтвердив успішний експеримент на щурах, передає Ортодокс.

Згідно з даними вчених, низин натуральний і нетоксичний, а також являє собою несмачний порошок, але має сильну антибактеріальну дію. Вчені підтвердили можливе використання низина в якості лікарського препарату проти періодонтиту і раку.

Експеримент на щурах, яких вигодовували молочним коктейлем з високим вмістом низина, підтвердив дієвість консерванту: майже 80% заражених клітин були знищені, що значно продовжило життя хворим тваринам.

Однак не варто скуповувати всі молочні продукти з магазинних полиць, тому що ні в одному продукті консервант не перебуває у достатній кількості для лікування раку. Сам низин в чистому вигляді теж не варто купувати, оскільки побічні дії ще не були вивчені до кінця, адже не було ні одного випробування низина на людському організмі.
-1
+1
РЕКЛАМА
Статті
Вхiд