Трохи про властивості кисломолочних продуктів
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Трохи про властивості кисломолочних продуктів

Трохи про властивості кисломолочних продуктів
Джерело:  Ортодокс

Вчені з'ясували, що білок низин, що виділяється при згортанні молока, здатний вбити ракові пухлини і бактерії, стійкі до антибіотиків. Це підтвердив успішний експеримент на щурах, передає  Ортодокс.


Згідно з даними вчених, низин натуральний і нетоксичний, а також являє собою несмачний порошок, але має сильну антибактеріальну дію. Вчені підтвердили можливе використання низина в якості лікарського препарату проти періодонтиту і раку.


Експеримент на щурах, яких вигодовували молочним коктейлем з високим вмістом низина, підтвердив дієвість консерванту: майже 80% заражених клітин були знищені, що значно продовжило життя хворим тваринам.


Однак не варто скуповувати всі молочні продукти з магазинних полиць, тому що ні в одному продукті консервант не перебуває у достатній кількості для лікування раку. Сам низин в чистому вигляді теж не варто купувати, оскільки побічні дії ще не були вивчені до кінця, адже не було ні одного випробування низина на людському організмі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?