Трохи про властивості кисломолочних продуктів

Трохи про властивості кисломолочних продуктів


  |  Наука та медицина   |   Читать на русском
Фото: lediplus.ru
Вчені з’ясували, що білок низин, що виділяється при згортанні молока, здатний вбити ракові пухлини і бактерії, стійкі до антибіотиків. Це підтвердив успішний експеримент на щурах, передає Ортодокс.

Згідно з даними вчених, низин натуральний і нетоксичний, а також являє собою несмачний порошок, але має сильну антибактеріальну дію. Вчені підтвердили можливе використання низина в якості лікарського препарату проти періодонтиту і раку.

Експеримент на щурах, яких вигодовували молочним коктейлем з високим вмістом низина, підтвердив дієвість консерванту: майже 80% заражених клітин були знищені, що значно продовжило життя хворим тваринам.

Однак не варто скуповувати всі молочні продукти з магазинних полиць, тому що ні в одному продукті консервант не перебуває у достатній кількості для лікування раку. Сам низин в чистому вигляді теж не варто купувати, оскільки побічні дії ще не були вивчені до кінця, адже не було ні одного випробування низина на людському організмі.

Новини інших ЗМІ
Загрузка...
facebook.com
Присоединяйтесь к нам, и
узнавайте самые интересные новости мира и вдохновляйтесь каждый день!
Спасибо, но больше не показывайте мне это окно!