Гороскоп на п'ятницу, 15 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на п'ятницу, 15 січня

Гороскоп на п'ятницу, 15 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Дякуючи нагоді Риби можуть несподівано просуватися до мети. Але діяти потрібно швидко: недостатньо хороша реакція призведе до втрати шанса. Можливо, вам буде надано можливість продемонструвати свої таланти або напрацювання, придбати щось бажане і важливе. Якщо час упущений, не варто шкодувати, тому що в будь-яких кроках цього дня для вас міститься велика частка авантюризму. Сьогодні не варто починати відповідальні справи, орієнтовані на стабільність, на поступовий і передбачуваний результат.


Водолій

Події дня дають імпульс подальшому просуванню вашого плану. Роль каталізатора може зіграти сенсаційна новина, поява (повернення) потрібної людини, оформлення необхідних зовнішніх умов. Можливо, ви змиритеся з неминучою правдою, що покладе край вашим пошукам. Не виключено довгоочікуване відкриття, знаходження відсутніх деталей загальної картини. Водолії-відлюдники повернуться до контакту з зовнішнім світом. Несподівана подія може змусить їх перервати роботу або роздуми, покинути притулок.


Козеріг

Козерогам доведеться змиритися з некерованістю ряду подій. Непередбачені віражі можливі в спілкуванні з друзями, вдома, в короткострокових планах. Деякі ситуації матимуть неминучий, фатальний характер. Замість гніву варто проявити стоїцизм і мудрість, позаяк доля через випробування «наставляє вас на шлях істинний», або спрощує вам складне завдання. Може бути несподівано скорочена тривалість деяких неприємних для вас процесів, раптово з'ясована справжня причина будь-яких подій.


Стрілець

Стрільцям забезпечений успіх при готовності долати «круті пороги» в потоці подій. Загальні тенденції дня працюють на вас. Основною тактикою можна зробити спокійне вичікування, свідоме недіяння. Однак частина ситуацій і ресурсів буде вам не підзвітна, а деякі люди непередбачувані в поведінці, що може викликати короткочасні суперечки і непорозуміння. Може несподівано повестися ваш колега, підлеглий, друг, або хтось із близьких. Не виключені моменти конкуренції, бажання взяти реванш.


Скорпіон

Скорпіонів чекає часткова зміна графіка. Через непередбачені події можуть бути переглянуті особисті плани на день, наприклад, скасовано візит до лікаря. Хтось може випередити вас або надати вам непотрібну послугу. Також можуть бути порушені деякі домовленості. Зірки підказують, що несподівані події цієї доби почасти прогнозовані. Не виключено, що вони були спровоковані вашими ж діями (пошуком новизни, спрагою екстриму). Причиною «сюрпризів» може бути планове оновлення.


Терези

Друзі, партнери, діти, кохані сьогодні здатні створити Терезам «ненудне життя». Близька людина може дати вам привід для захоплення, і в той же час причину для хвилювання, роздратування. Можливе загострення старої суперечки, є умови для нового витка конкуренції. Будь-які конфлікти краще вирішувати в правовому полі. Не варто поспішати з оформленням контрактів, озвучуванням спільних рішень. Успіх чи провал переговорів залежить від їх організації, а також від самовладання і дипломатичності сторін.


Діва

Традиційні шляхи сьогодні заведуть Дів в глухий кут, зате новаторський або експериментальний підхід дозволить домогтися відчутного ефекту. Щоб він опинився зі знаком плюс, а не мінус, варто заздалегідь подбати про заходи безпеки, зокрема, при роботі з електрикою. Це день проб і помилок. Для подальшого прогресу може знадобитися рішучий прорив або болючий досвід. Швидка зміна настроїв і подій допоможе вам не зациклюватися на неприємних враженнях, мобілізуватися, рухатися вперед.


Лев

Незважаючи на бюрократичні перепони, технічні неузгодженості і ряд інших перешкод, для Львів ця доба дуже вдала. Не варто метушитися, але і втрачати час даремно не рекомендується. Це прекрасний момент для зміцнення ваших особистих позицій, для просування оригінальних ідей і проектів на батьківщині і за кордоном, для формування стабільної професійної або творчої бази на майбутнє. Однією з причин, що перешкоджають розширенню горизонтів, може стати самопочуття, тому вам варто заздалегідь вжити заходів.


Рак

Сьогодні зірки пропонують Ракам динамічний, часом ризикований і конфліктний стиль життя. Саме він стане найефективнішим, якщо вам дорогий час і ви хочете домогтися висот у найкоротший термін. У честолюбних представників знаку є можливість зробити прорив у кар'єрі. Кращий шлях для цього - зайнятися впровадженням інновацій або взяти на себе відповідальність за складну незвичайну ділянку роботи. При цьому доведеться майстерно поєднувати нове з традиційним, не обійдеться без хвилювань і гострих дискусій.


Близнюки

Близнюки отримають свободу на чітких умовах. Вам буде потрібно офіційний дозвіл, схвалення, не завадить підстраховка. Порушення заданих норм загрожує наслідками, від догани, штрафу, незаліку до сварки або травми. Не варто шукати шляхи обходу законів та інструкцій, йти від зовнішнього контролю, ухилятися від обов'язкових платежів, оскільки саме нав'язані ззовні рамки - гарант вашої безпеки. За наявності досвіду і сміливості, ви можете знехтувати правилами, але відповідальність за ризик ляже на вас.


Тілець

Тельцям пора зробити черговий крок в освоєнні складного професійного прийому, просунутися у виконанні довгострокового плану. Для успіху потрібні такі якості, як холоднокровність, сміливість, вміння не відступати від заданої програми. Окупляться свідомі обгрунтовані ризики, в тому числі економічні. Для учнів і тих, хто підвищує майстерність, важливо перейти від теорії до практики, спробувати свої сили - це дасть уявлення про ті напрямки, над якими необхідно системно попрацювати в майбутньому.


Овен

Овнів чекає прилив сил. Неврівноважених представників знаку це може підштовхнути до зайвої самостійності, нестатутних дій, необдуманих ризиків. Зірки нагадують, що зараз не варто виходити за рамки відведених повноважень. Ви зробите більше і будете в більшій безпеці, дотримуючись субординації, термінів, законів, формальностей. Вам варто чітко реагувати на накази, вчасно виконувати свій обов'язок. У діалозі або серйозному спілкуванні назріла позитивна криза, що розставляє багато по місцях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?