Компанія Kia розсекретила седан Cadenza нового покоління
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Компанія Kia розсекретила седан Cadenza нового покоління

Компанія Kia розсекретила седан Cadenza нового покоління
Джерело:  Мотор.ru

Південнокорейський автовиробник Kia поділився технічними характеристиками седана Cadenza нового покоління, який в Кореї відомий під ім'ям К7, пише Мотор.
Габарити нової чотирьохдверки складають: довжина 4 970 міліметрів, ширина - 1870 міліметрів, а висота - 1470 міліметрів. Розмір колісної бази збільшився на 10 міліметрів - до 2855 міліметрів. Модель отримала світлодіодні фари головного світла і задні ліхтарі з LED-елементами.

У моторну гамму седана залежно від ринку увійде 2,2-літровий дизельний двигун, а також бензинові агрегати об'ємом 2,4 і 3,3 літра. Віддача останнього двигуна, що сполучається з восьмиступінчастим «автоматом», складе 290 кінських сил.


У другій половині 2016 року очікується поява модифікації з гібридною силовою установкою. Крім того, не виключено, що у седана буде версія з 3,3-літровою твін-турбо «шісткою», що дебютувала на новому флагмані Hyundai - Genesis G90, де вона розвиває 370 сил.


Список пропонованого обладнання включив систему стеження за «мертвими» зонами, адаптивний круїз-контроль і функцію екстреного гальмування.



У Південній Кореї, де вже почали приймати замовлення на седан, ціни Kia Cadenza варіюються від 30,8 до 39,4 мільйона вон (приблизно від $24,9 до $32,6).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?