Компанія Sapphire анонсувала відеокарту Nitro R9 Fury із заводським розгоном
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Sapphire анонсувала відеокарту Nitro R9 Fury із заводським розгоном

Компанія Sapphire анонсувала відеокарту Nitro R9 Fury із заводським розгоном
Джерело:  3dnews.ru

Китайська компанія Sapphire Technology анонсувала відеокарту Nitro R9 Fury, яка ґрунтується на Radeon R9 Fury і розрахована на використання в ігрових ПК, пише 3Dnews.

Прискорювач базується на 28-нанометровому чіпі AMD Fiji Pro з архітектурою Graphics Core Next (GCN) 1.2. Він налічує 3 584 потокових процесорів, 224 текстурних модулі і 64 блоки роботи з растровими операціями.



Новинка отримала заводський розгін. Частота ядра підвищена з еталонних 1000 МГц до 1020 МГц у варіанту ОС і до 1050 МГц у версії ОС+. Пам'ять HBM з 4096-розрядним інтерфейсом об'ємом 4 Гбайт працює на частоті 500 МГц.

Іншою особливістю прискорювача є фірмова система охолодження Tri-X. Вона включає радіатор, мідні теплові трубки діаметром від 6 до 10 міліметрів і три 90-міліметрових вентилятора. Останні завдяки «інтелектуальній» функції IFC II (Intelligent Fan Control) повністю відключаються при невеликому навантаженні, в той час як при середньому навантаженні задіюється тільки один кулер.


Для підключення дисплеїв передбачено по одному порту DVI-D і HDMI, а також три роз'єми DisplayPort. Габарити карти дорівнюють 307 × 125 × 45 мм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?