Червоне вино і ягоди врятують чоловіків від імпотенції
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Червоне вино і ягоди врятують чоловіків від імпотенції

Червоне вино і ягоди врятують чоловіків від імпотенції
Джерело:  Ортодокс

Червоне вино і ягоди можуть стати новою Віагрою, за даними нового дослідження, в якому говориться, що хімічні сполуки, що містяться в даних продуктах, можуть значно знизити ризик розвитку імпотенції, пише Orthodox.

Експерти з Університету Східної Англії і Гарвардського університету стверджують, що вживання в їжу жмені ягід 3 рази на тиждень або декількох склянок червоного вина може бути настільки ж ефективним при лікуванні еректильної дисфункції, як і знамениті блакитні таблетки. Згідно з отриманими даними, перекус ягодами покращує статеву функцію так само ефективно, як ходьба протягом п'яти годин на тиждень, завдяки наявності природних сполук, які називаються флавоноїди і антоціани. Ці хімічні речовини були знайдені в винограді, вишні, ожині, чорній смородині, чорниці і цитрусових фруктах. У новому дослідженні говориться, що дані сполуки сприяють зниженню ризику розвитку імпотенції на 14%. При цьому вживання продуктів, багатих флавоноїдами і антоціанами, в поєднанні з регулярними фізичними навантаженнями знижує даний ризик на 21%.

Згідно з оцінками експертів, до 2025 року еректильна дисфункція буде зачіпати 322 мільйона чоловіків у всьому світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?