Китайський губернатор підозрюється в корупції
Категорія
Світ
Дата публікації

Китайський губернатор підозрюється в корупції

Китайський губернатор підозрюється в корупції
Джерело:  BBC

Губернатор китайської провінції Сичуань Вей Хун, підозрюється в "важких дисциплінарних порушеннях", за словами старшої посадової особи, повідомляє BBC News.
Термін "дисциплінарні порушення" часто використовується для позначення корупції.
Розгін корупції в Пекіні призвів до десятків ув'язнених чиновників за останні роки, що піддавалося критиці через те, що в цьому є політичне підгрунтя.
Раніше на цьому тижні президент Китаю Сі Цзіньпін сказав, що антикорупційна політика країни служить ефективним стримуючим фактором.
Заступник начальника Центральної комісії комуністичної партії з перевірки дисципліни зробив заяву про підозри стосовно Вей Хуна на прес-конференції в п'ятницю.
Вей був губернатором густонаселеної південно-західної провінції протягом трьох років. До цього, з 2007 року, за даними державних ЗМІ, він був віце-губернатором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?