Прикордонники затримали українця, який перевозив бойовикам значну суму коштів
Категорія
Події
Дата публікації

Прикордонники затримали українця, який перевозив бойовикам значну суму коштів

ДПСУ
Прикордонники затримали українця, який перевозив бойовикам значну суму коштів

У четвер, 14 січня, на лінії розмежування прикордонники Краматорського загону та працівники фіскальної служби в черговий раз виявили значну суму коштів, яку приховано намагалися провезти на територію, підконтрольну бойовикам. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.
«Гроші перевозив громадянин України, який слідував на автомобілі Лексус через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Зайцеве». Крім 200000 гривень, українець заховав у подвійному дні валізи 15 банківських карток, 8 мобільних телефонів і 4 планшети. Для прийняття правового рішення громадянин і виявлені кошти з банківськими картами, телефонами і планшетами передані співробітникам ДФС», - йдеться в повідомленні.
Загалом із початку року в 15 випадках прикордонники Краматорського та Донецького загонів з взаємодіючими органами виявили на лінії розмежування в зоні АТО понад 2,3 мільйона гривень, більш 13000000 російських рублів, $510 000, 10 000 євро і майже 200 банківських карток. Більшість коштів було виявлено в КПВВ «Зайцеве», «Мар'їнка» і «Новотроїцьк».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?