Криза біженців пошкодила репутацію Євросоюзу - Юнкер
Категорія
Світ
Дата публікації

Криза біженців пошкодила репутацію Євросоюзу - Юнкер

Криза біженців пошкодила репутацію Євросоюзу - Юнкер
Джерело:  Associated Press

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер каже, що репутація Європейського союзу у всьому світі страждає через відмову країн-членів впоратися з кризою біженців, пише AP.
Юнкер в п'ятницю закликав країни прийняти більше біженців, що прибувають до Європи, після того, як континент прийняв понад мільйон мігрантів в 2015 році.
Він сказав, що це неприпустимо "що деякі держави-члени кажуть, що вони не збираються приймати біженців у своїх країнах. Це неможливо".
Президент Єврокомісії заявив, що Європа була відома як багатий, чудовий континент, але "зараз ми показуємо себе, як найслабша і бідна частина світу".
Він сказав, що йому соромно пояснювати проблему мігрантів в Європі лідерам таких країн, як Йорданія і Ліван, які беруть більше двох мільйонів біженців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?