У Німеччині у біженців зніматимуть відбитки пальців
Категорія
Світ
Дата публікації

У Німеччині у біженців зніматимуть відбитки пальців

У Німеччині у біженців зніматимуть відбитки пальців
Джерело:  Bundestag.de

Німецький бундестаг схвалив закон, де говориться про те, що бажаючі отримати статус біженця повинні спочатку отримати спеціальне посвідчення з детальною персональною інформацією. Про це повідомляє сайт німецького парламента.
"Біженці отримають захищений від підробок документ з фотографією, який підтверджує прибуття", - йдеться в повідомленні.
Документ видаватимуть одразу після контакту біженця з німецькою владою. У ньому буде детальна інформація про власника - ім'я, дата, місце народження, громадянство, стать, зріст, колір очей, відомості про медичні огляди та щеплення, освіту, професію та віросповіданні, а також відбитки пальців і фотографія. Також у документі буде вказуватися місце проживання.
Всі дані зберігатимуться в спеціальній центральній базі даних.
Тим, хто вже перебуває в Німеччині, такі документи видаватимуть уже в кінці лютого 2016 року.
За таким посвідченням можна буде отримувати соціальну допомогу. Заяви від біженців про надання політичного притулку прийматимуть тільки за наявності цього документа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?