РФ відравила до Сирії гуманітарну допомогу
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ відравила до Сирії гуманітарну допомогу

РФ відравила до Сирії гуманітарну допомогу
Джерело:  BBC

Влада РФ прийняла рішення розгорнути свою гуманітарну операцію в Сирії, відправивши першу партію гуманітарної допомоги в країну. Про це заявив представник генерального штабу РФ Сергій Рудський, передає  ВВС Украина.

"Зараз основна допомога направляється в місто Дейр-ез-Зор, який протягом тривалого часу перебував в облозі терористів Ісламської держави", - повідомив він.


Представник Генштабу РФ зазначив, що ряд міжнародних організацій вже займається доставкою в Сирію гуманітарної допомоги, однак, за його словами, вона в основному йде в райони, підконтрольні бойовикам і більша її частина потрапляє в руки екстремістів.


Напередодні ООН та інші гуманітарні організації

відправили

 другий за тиждень гуманітарний конвой в місто Мадайя, оточене урядовими військами Башара Асада. У місті знаходиться більше 40 000 чоловік, багато з яких помирають від

голоду

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?