Мін'юст продовжує конкурси на керівні посади органів юстиції на районному рівні
Категорія
Політика
Дата публікації

Мін'юст продовжує конкурси на керівні посади органів юстиції на районному рівні

Міністерство юстиції України
Мін'юст продовжує конкурси на керівні посади органів юстиції на районному рівні

Мін'юст продовжує проведення конкурсів на заповнення керівних посад органів юстиції на районному рівні, які вже цього року повинні перетворитися на органи надання якісних і зручних сервісів для громадян. Про це повідомив заступник Міністра юстиції Гія Гецадзе, повідомляє  прес-служба  Мін'юсту.


Замміністра спільно з начальником столичного ГУЮ Станіславом Куценко провів у київському міському центрі зайнятості зустріч з юристами, які стоять на обліку в даному центрі.


«Зараз ніхто не знає, де розташовані районні управління Мін'юсту, адже їх співробітники всі роки працювали за принципом: закритися у себе в кабінеті і там перекладати папірці. Ми цю систему будемо руйнувати, а районні управління перетворяться на сервісні центри для наших громадян. І громадяни будуть знати їх адреси, адже будуть користуватися їх послугами. Вони зможуть тут роздрукувати всі довідки, отримати консультацію і допомогу», - сказав Гецадзе, закликавши юристів, які шукають роботу, брати участь у конкурсах на заміщення вакантних посад як у центральному апараті Міністерства юстиції так і в органах юстиції на місцях.


Заступник міністра зазначив, що ті претенденти, які не будуть призначені за підсумками конкурсного відбору, потраплять до кадрового резерву Мін'юсту.


Начальник Головного територіального управління юстиції в місті Києві Станіслав Куценко повідомив, що в даний час в столиці проводяться конкурси на 4 вакансії керівників районних управлінь юстиції та закликав юристів, які шукають роботу, активніше подавати документи для участі у відборі.


Головне територіальне управління юстиції в місті Києві і столичний центр зайнятості підписали меморандум, який дозволить оперативно підшукувати кадри на вільні посади в столичній системі юстиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?